Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

Kártyaszám
Már regisztráltál? Itt bejelentkezhetsz.
Mégse

Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Szállítási módok

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását a Digiter-IT Hungary Kft. megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen három alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

Mennyibe kerül a termék(ek) kiszállítása?
A webáruházban megvásárolható termékeinket csomagolásban szállítjuk megrendelőinknek, a termékek kiszállítási díja áruházunkban ingyenes.

Kell-e valamit fizetni az átvételkor, ha a kiegyenlítés előreutalással már megtörtént?
Nem, mivel az átutalás összege minden költséget tartalmaz.

Hogyan vegyünk át csomagot a szállítást végző futárcégtől?
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámát megadni (erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Hol találhatóak a futárcéggel kapcsolatos információk?
A szállítást végző futárcég honlapja: http://www.gls-hungary.com.
A futárcég szállítási feltételeit a http://www.gls-hungary.com weboldalon a magunkról menüpont Általános üzleti feltételek linkre kattintva éri el.

Hová lehet fordulni szállítással kapcsolatos kérdések esetén?
Szállítással kapcsolatban a (06) 70 415 99 02  telefonszámon a Digiter-IT Hungary Kft. kollégájához lehet fordulni munkaidőben.