Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

Kártyaszám
Már regisztráltál? Itt bejelentkezhetsz.
Mégse

Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Ugye Veled is előfordult már, hogy vettél egy új laptopot, telefont és pár héttel később megjelent a hőn áhított darab egy újabb verziója számtalan újítással, extra funkcióval? Ilyenkor az ember joggal bosszankodik, hogy miért nem várt még egy kicsit a vásárlással?! Ismerős helyzet, ugye? Vannak persze, akik megvonják a vállukat és egyszerűen lecserélik az elavult, ám majdnem vadonatúj változatot, a legtöbben azonban ezt nem tehetik meg anyagilag.


Meggyőződésünk, hogy az informatikai piacon is szemléletváltásra van szükség. A hónapról-hónapra változó technológiáknak köszönhetően egyre nagyobb az igény arra, hogy vásárlás helyett kölcsönözni is lehessen számítástechnikai eszközöket. Miért főne a fejünk meghibásodás miatt, vagy hogy egy egyszeri használat miatt vásároljunk eszközt. Bérelt eszközökkel kedvünkre váltogathatjuk a legújabb csúcsmodelleket! Vannak olyan készülékek is, amelyekre csak alkalmanként van szükségünk – sokan például nem szkennelnek, fénymásolnak naponta -, egyébként pedig csak a helyet foglalják. A kölcsönzés praktikus, költség- és helytakarékos megoldást jelent.


Hisszük, hogy a munkáltatók által adható adó- és járulékmentes számítógép-használati utalvány segítségével, kedvező bérlési, és helyszíni használati kínálatunkkal, valamint ügyfeleink bizalmát meghálálva üzletpolitikai kedvezményünk biztosításával, olyanok számára is elérhetővé tesszük a legkorszerűbb számítástechnikai eszközöket, akik ismeretek vagy anyagi eszközök híján eddig nem akarták vagy nem tudták megengedni maguknak ezeket.