Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

Kártyaszám
Már regisztráltál? Itt bejelentkezhetsz.
Mégse

Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Helyszíni szolgáltatásaink

A Digiter-IT Hungary Kft. elkötelezett híve annak, hogy a számítógép-használatot a szobák sötétjében zajló magányos elfoglaltság kategóriából a közösségi élmény szintjére emelje. Ennek keretében lehetőségeihez mérten igyekszik üzleti partnereivel egyre több olyan helyszínt – DIGITER PONT-ot kialakítani, ahol a számítógép-használat a társasági élet helyszínén – abba integrálódva – folyhat, akár közösségi program részeként is.

Ugyancsak elkötelezett híve vállalkozásunk az informatikai kultúra terjesztése, a számítástechnikában rejlő végtelen lehetőségek minél szélesebb társadalmi csoporttal történő megismertetése, megszerettetése annak érdekében, hogy azzal megkönnyíthessék és színvonalasabbá tehessék munkájukat, szórakoztatóbbá szabadidejük eltöltését és egyszerűbbé a szeretteikkel való kapcsolattartást.

Az előzőekben vázolt elkötelezettségek gyakorlati megvalósításához társaságunk kétféle – helyszíni eszközhasználatra jogosító – bérletet alakított ki az eltérő igényekhez igazodóan.

A DIGITER BLUE bérlet a DIGITER pontokon történő eszközhasználatra jogosít. Az itt üzembeállított eszközök az informatika szórakoztatóbb irányzatait, illetve a kommunikációs igényeket hivatottak szolgálni.

A DIGITER NEON bérlet a komolyabb célokat szolgálja: az ilyen bérletet vásárolók komolyabb teljesítményű és szoftveres ellátottságú, egymással hálózatba kötött eszközpark egy-egy munkaállomásának használatára jogosultak – emellett a használat ideje alatt a szolgáltató ingyenes személyes szaktanácsadást biztosít a használat során felmerülő konkrét problémákkal kapcsolatban az informatikai kultúra növelése, a számítógépekben rejlő lehetőségek minél szélesebb körű bemutatása és minél nagyobb fokú kihasználása érdekében, ezáltal igényt teremtve a minőségi eszközeink bérlésére, megvásárlására.