Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

Kártyaszám
Már regisztráltál? Itt bejelentkezhetsz.
Mégse

Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Fizetési módok

Fizetési feltételek

A megrendelt áruk, szolgáltatások és a szállítási költség ellenértékének kiegyenlítésére az alábbi lehetőségek vannak:

a) banki átutalás (előre utalás);

b) számítógép-használati utalvány (kizárólag bérleti konstukciók esetében, ezzel a szállítási díj nem fizethető).

Banki átutalással

Banki átutalás esetén az Ügyfél a megrendelt eszközök árát és az esetleges szállítási költségét banki átutalással, előreutalással fizeti meg. A fizetendő összeg a szerződés létrejöttét követően a Digiter-IT Hungary Kft. következő bankszámlaszámára utalható:

ERSTE: 11600006-00000000-68349738

Az átutaláshoz szükséges adatokat (megrendelés száma, számlaszám, megrendelt eszköz adatok) a megrendelés lezárását követően automatikusan elkészített szerződés részletesen tartalmazza.

Sponsorem Utalvánnyal       

Számítógép-használati utalvánnyal

Számítógép-használati utalvánnyal az alábbi módon lehet fizetni:

Tetszőleges helyről - Szolgáltató internetes honlapján keresztül: A Kártyabirtokos a Digiter internetes honlapján keresztül elindítja a szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítését. Ez a felület átirányítja a kártyabirtokost a Sponsorem Kártyarendszer (tranzakciós) felületére, ahol a belépés után a tranzakciós adatok automatikusan kitöltésre kerülnek a Szolgáltató honlapján kiválasztott vagy megadott adatokkal. Ezt követően a Kártyabirtokosnak meg kell adnia a PIN kódját ezzel hagyva jóvá a tranzakciót. A tranzakció jóváhagyását követően megjelenik a tranzakció visszaigazolása.