Regisztráció

Kártyaszám
Már regisztráltál? Itt bejelentkezhetsz.
Mégse

Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Jelentkezz Digiter-Pontnak!

Növelnéd üzleted forgalmát, szélesítenéd vendégkörödet? Jól jönne egy teljesen ingyenes plusz szolgáltatás? Csatlakozz folyamatosan bővülő Digiter elfogadó-hálózatunkhoz! Amit Te adsz, az egy egyszerű internetkapcsolat, a technikai hátteret pedig mi biztosítjuk!

Mit tud a Digiter Pont?

Egyre népszerűbb a munkáltatók körében a cafeteria új generációja, az adó- és járulékmentesen adható béren kívüli juttatás. A számítógép-használati utalvány lehetőséget ad rá, hogy anélkül csatlakozzunk a cybertérhez, hogy magunkkal cipelnénk az egész irodát. Nincs szükség arra, hogy telefonon pötyögjünk be egy sürgős levelet, vagy megmutassunk pár fotót a nyaralásról barátainknak.

A Digiter Pont egy olyan kávézó, étterem, vendéglátóegység, közösségi hely, ahová cégünk kitelepít egy számítógépet a Digiter bérlettel rendelkezők számára. Hűséges vendégeink száma a számítógép-használati utalvány elterjedésének köszönhetően rohamosan növekszik, ezzel fellendítve a Digiter Pontok üzleti forgalmát.

Csatlakozz hozzánk!

Ha érdekel, milyen további előnyöket biztosít a Digiter-hálózat, töltsd ki adatlapunkat, munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

Jelentkezés
*
*
*
*
*