Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
Mégse

Regisztráció

Kártyaszám
Már regisztráltál? Itt bejelentkezhetsz.
Mégse

Tisztelt Ügyfelünk! December 15. és január 2. között csökkentett munkarendben vagyunk elérhetőek, sürgős esetben, kérjük, e-mailben keressenek minket!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!

Helyszíni szolgáltatásaink

Bérletet szeretnék vásárolni Képzésre szeretnék jelentkezni

Tematikus helyszíni eszközhasználat témavezetővel

DIGITER NEON bérlet

A DIGITER NEON bérlet a komolyabb célokat szolgálja: az ilyen bérletet vásárolók nagyobb teljesítményű és jobb szoftveres ellátottságú, egymással hálózatba kötött eszközpark egy-egy munkaállomásának használatára jogosultak – emellett a használat ideje alatt ingyenes személyes szaktanácsadást biztosítunk a használat során felmerülő konkrét problémákkal kapcsolatban.

Felhasználás

A bérletvásárlás alkalmával a fogyasztó elektronikus úton egy (kinyomtatható) bérletet kap, mely – egyebek mellett – egy azonosító karaktersorozatot és a bérlet névértékét tartalmazza.

A bérlet tulajdonosa az ahhoz kapott azonosítóval tud regisztrálni a www.digiter.hu oldalon meghirdetett helyszínekre és időpontokra (ezek jelenleg egyeztetés alatt vannak). Az egyes helyszíneken és időpontokban csak a regisztrált bérlettulajdonosok részvétele biztosított.

Regisztrálni teljes napra, vagy meghatározott – óránkénti – időintervallumra lehet. A regisztráció véglegesítését követően a regisztráló bérletek felhasználásra kerülnek, ezért a részvétel későbbi lemondása esetén a felhasznált bérletekre eső használati díjat nem tudjuk visszatéríteni, ugyanakkor a lemondással egyidejűleg van lehetőség helyettesítő személy megjelölésére, aki a bérlettulajdonos jogán helyette vehet részt a regisztrált időpontban. Amennyiben a részvétel lemondásával egyidejűleg helyettesítő személy nem kerül kijelölésre, az üres helyre a szolgáltató jogosult új felhasználó regisztrációját elfogadni.

A részvételi regisztrációról, a regisztrált időpontról és a helyszínről, felszámított díjról a fogyasztó a digiter.hu oldalra történő regisztrációnál megadott e-mail címére kap elektronikus tájékoztatást.

A DIGITER BLUE és DIGTER NEON bérletek egymással nem cserélhetőek.

Használati díjak

A felhasználás díja a megkezdett órák alapján kerül megállapításra. Egy óra felhasználási díja bruttó 10 000 Ft.

A bérletvásárlás tetszőleges összegért történhet – pénzzel, illetve számítógép-használati utalvánnyal – a vásárlás minimális értékének azonban el kell érnie az 10 000 Ft-ot.

Kedvezmények

A DIGITER NEON bérlethez a szolgáltató a mindenkori Üzletpolitikájában meghirdetett kedvezményeket biztosítja, amelyekről itt tájékozódhat.

Tanfolyam (Modulcsoport) – Modulok – Tanórák 

Tervezett tematikák megtekintése